Itransheartblox
I love knocking out teeth!
her yıl haziranda zaten yapıyoruz ama devlet baba engelliyorTürkiye'de soyjak convention yapın gelen gelir
her yıl haziranda zaten yapıyoruz ama devlet baba engelliyorTürkiye'de soyjak convention yapın gelen gelir
sevenler bu keko tipleri falan oluyor siz türkler çok anti-medenisinizTürk medyasini seven var mı? Türk müziklerinin hepsi yarraktan oluyor dinleyemiyorum. Özellikle şu lvbel C5 falan filan
beyaz türkARYANLAR...her yıl haziranda zaten yapıyoruz ama devlet baba engelliyor
özdemir erdoğan yada öyle bişeyTürk medyasini seven var mı? Türk müziklerinin hepsi yarraktan oluyor dinleyemiyorum. Özellikle şu lvbel C5 falan filan
sevenler bu keko tipleri falan oluyor siz türkler çok anti-medenisiniz
lütfen üzmeyin türkaryan bey....Medeniligini sikerim amk kırımlısı senin ülken yok havlama
Medeniligini sikerim amk kırımlısı senin ülken yok havlama
eski boomer medyasıBu türk medyası sayılır mı?
Bi ara mediamark'a girip bazı tabletlerde soyjak.blog açmıştımeski boomer medyası
niye yani niye lütfen anlatBi ara mediamark'a girip bazı tabletlerde soyjak.blog açmıştım
dur bekle fotoğraflarını atıyımniye yani niye lütfen anlat
artık bunu yapacağımBi ara mediamark'a girip bazı tabletlerde soyjak.blog açmıştım
türk okullarında bilgisayar mı var?Okul bilgisayarında soyjak.blog açmaktan daha sigma şey var mı?
bizde vardı gtx 1650litürk okullarında bilgisayar mı var?
türk okullarında dağlar kadar ödev falanbizde vardı gtx 1650li
Bilgisayarlara CSS kurup oynuyordumtürk okullarında bilgisayar mı var?
Blud posted his hand