hepsibu iplik hamam her türü böcekleri için mi yoksa sadece türkler için mi geçerli?
hepsibu iplik hamam her türü böcekleri için mi yoksa sadece türkler için mi geçerli?
peki men kendi tilimi konuşsam olur muhepsi
Konuş biz anlarızpeki men kendi tilimi konuşsam olur mu
Bu yakışıklının instası ne?>Eğer onların discord'u varsa biizm de Mücevherlerimiz var!
View attachment 104989
türk erkeklerinin çoğunda instagram hesabı var ne kadar normie 3. dünya ülkesisinizBu yakışıklının instası ne?
Frootthe'pgoonerBu yakışıklının instası ne?
Bir telefon aldimsenin burada ne işin var avarböceği.
Ben insta kullanmıyoruz AMAtürk erkeklerinin çoğunda instagram hesabı var ne kadar normie 3. dünya ülkesisiniz
rusya kötüBir telefon aldim
Okrusya kötü
türk erkeklerinin çoğunda instagram hesabı var ne kadar normie 3. dünya ülkesisiniz
soytan osuruk fetişi.mp4Bu ipliktekileri çoğu Instagram kullanmiyordur, ben kişisel olarak sadece WhatsApp kullanıyorum
@Itransheartblox
@SoytanEnthusiast
the soysphere'da küçük bir türk grubu varmış ilk defa gördüm neyse siz okulda soyjakları birilerine gösteriyormusunuz anlıyorlarmı beni aydınlatın djan
keşke kırım tatarı daha fazla olsa...Ne kuüçüğü amk soysphere türk dolu valla düşündüğümden çok daha fazla türk varmış şaşırdım
Ben soyjaklari normallere göstermeye çalışıyorum ama çoğu woah jack sanıyor
@Itransheartblox
@SoytanEnthusiast
the soysphere'da küçük bir türk grubu varmış ilk defa gördüm neyse siz okulda soyjakları birilerine gösteriyormusunuz anlıyorlarmı beni aydınlatın djan
Kardeşimin tabletine gizlice jartycuck soywojack'i yükledim@Itransheartblox
@SoytanEnthusiast