(SANDNIGGER ONLY THREAD) خيط" عربي أو شيءٌ ما كهذا"

Ching chong xiaou miow ching chong chong china chee xing xoau

خب، یک نکته خنده‌دار که می‌خواهم اضافه کنم این است که آیا هیتلر کردها را هم (که مردمی ایرانی هستند و بیشتر با ایرانیان خویشاوندند تا اعراب) و بربرها را هم آریایی می‌دانست. --- او در مورد بربرها فکر می‌کرد که آنها خون ژرمنی وندال در خود دارند. --- که تا حدودی، به دلیل فتح وندال‌ها و تجارت با شمال آفریقا که منجر به اختلاط اجتناب‌ناپذیر بین این دو جمعیت شد، در واقع درست است. و شواهد علمی برای تأیید این موضوع وجود دارد زیرا اکثر جمعیت‌های شمال آفریقا و به ویژه بربرها، هنوز این اثر ژنتیکی را از وندال‌ها دارند. --- به هر حال، کردها به دلیل اینکه ایرانی و در نتیجه آریایی/هندواروپایی بودند، آریایی محسوب می‌شدند. --- در اینجا دو نقل قول از هیتلر در این مورد آمده است:

"و در میان اعراب، مردانی با پوست روشن، چشمان آبی و موهای بور وجود دارند، اینها نوادگان وندال‌ها و دیگر مردمان گمشده ژرمنی هستند."

(او به جمعیت‌های خاصی از شمال آفریقا و به ویژه بربرها اشاره می‌کرد).

این هم یکی دیگر:
"ما برادران ژرمن و آریایی خود، کردها و بربرها را از دست داده‌ایم!"

الان دقیقاً یادم نیست چه نقل قولی بود، اما چیزی شبیه به آن بود. --- حالا، نکته دیگری که باید اضافه کنم این است که هیتلر مردم ترکیه را اروپایی می‌دانست. --- ترک‌ها اکثراً از استپ‌های آسیای مرکزی و مغولستان آمده‌اند، ریشه آنها از آنجاست. --- آنها حتی هند و اروپایی هم نیستند. اینها یکی از گروه‌هایی هستند که این را ندارند. آنها به معنای واقعی کلمه همان چیزی هستند که هیتلر اسلاوها (هند و یورویی‌ها) را به آن متهم می‌کرد، دقیقاً همان چیزی که ترک‌ها هستند! مهاجمان مغول آسیایی. --- اما، فکر می‌کنم هیتلر در این مورد کمی مغرضانه و آشکار بود. او آتاتورک را دوست داشت و عثمانی‌ها را تحسین می‌کرد. --- به هر حال، برگردیم به اینجا، بسیاری از کردها و بربرها سفیدپوست به نظر می‌رسند، اتفاقاً من عکس‌هایی از بربرهای چشم آبی و مو بور دیده‌ام؛ و کردهای A10. --- عکس‌ها را نشان می‌دادم اما خیلی خسته‌ام و نیمه‌شب است، بنابراین نمی‌خواهم دنبالشان بگردم. --- به هر حال، آیا ایرانی‌ها سفیدپوست هستند؟ خب، به نظرم این موضوع جای بحث دارد. مطمئناً، بسیاری از ایرانی‌ها هستند که شبیه آلمانی‌ها یا نوردها هستند و چشمان آبی و موهای بور دارند، در حالی که ایرانی‌هایی هم هستند که شبیه پوجیت‌ها هستند. --- بنابراین، بله، ایرانی‌ها آریایی هستند و حتی از گروه هندواروپایی‌ها هستند. --- اما، طبقه‌بندی آنها از «سفیدپوست» با توجه به تعریف «سفید» بودن قابل بحث خواهد بود. --- مطمئناً، ایرانی‌هایی هستند که خیلی سفیدپوست به نظر می‌رسند، و بسیاری از آنها، اما دقیقاً غربی یا اروپایی نیستند. که می‌تواند آنها را به دلیل «سفید» بودن طبق برخی تعاریف رد صلاحیت کند. --- شخصاً معتقدم بسیاری از ایرانیان آریایی هستند، اما نه دقیقاً سفیدپوست. من برخی از آنها را به دلیل فنوتیپ‌ها و گروه‌های هند و آریایی سفیدپوست می‌دانم، اما آنها دقیقاً اروپایی نیستند. --- به هر حال، بیشتر آنها جای بحث دارد. شخصاً می‌گویم که به طور متوسط، اجماع در مورد فنوتیپ ایرانیان، به طور متوسط، ظاهری یونانی/مدیترانه‌ای خواهد داشت.
K... keep me posted.

I have the Pan-Arabic anthem 'Al-Watan Al Akbar' Arabic translation: "الوطن الأكبر" saved to my hardrive. --- I downloaded the video from BitChute, Which had the anthem on it when I searched for it in order to download it.

Video source:

To clarify, I knew about 'Al-Watan Al Akbar' prior to when I downloaded it, I didn't discover it on BitChute. --- I only downloaded it from there knowing bitchute allows downloads for videos.

View attachment 185380
I have the Pan-Arabic anthem 'Al-Watan Al Akbar' Arabic translation: "الوطن الأكبر" saved to my hardrive. --- I downloaded the video from BitChute, Which had the anthem on it when I searched for it in order to download it.

Video source:

To clarify, I knew about 'Al-Watan Al Akbar' prior to when I downloaded it, I didn't discover it on BitChute. --- I only downloaded it from there knowing bitchute allows downloads for videos.
Is this the old one or the nu version because I can't listen rn

Back